TOIMISTOKALUSTEET

Tehok­kaampaa työntekoa toimivilla kalusteilla

Luomme sisustusratkaisut kaikkiin toimiston tiloihin aina neuvotteluhuoneesta työpisteisiin ja taukohuoneisiin. Yhdessä asiakkaan kanssa tähtäämme siihen, että toimistotilasta tulee viihtyisä, työtuloksia parantava ja jopa työnhakijoita houkutteleva. Persoonallinenkaan brändi-ilme ei ole meille este, sillä kaikki toimistokalusteet voidaan luoda asiakkaamme toiveiden mukaisesti.

Loihdimme toimiston uuden sisustuksen avaimet käteen -palveluna, eli huolehdimme kaiken suunnittelusta aina kalusteiden asentamiseen saakka. Projekti aloitetaan kartoittamalla asiakkaan kanssa muutoksen tarpeet, erityistoiveet sekä tilan nykyiset ongelmakohdat.

Projektissa käytämme latvialaisen KATE:n tuotteita, jotka tunnetaan korkeasta laadusta ja hyvästä ergonomiasta. Tavoitteena on vähentää istumatyön tuomaa rasitusta, tehdä avotoimistosta rauhallisempi ympäristö ja mahdollistaa viihtyisämmät tauot.

KATE:n tuotteet valmistetaan käsin tarkan laadunvalvonnan alla. Halutessaan asiakas pääsee meidän järjestämälle matkalle Riikaan tutustumaan kalusteiden tuotantoon KATE:n tehtaalla.

 

Vaihtoehto kalusteiden omistamiselle?

GRENKE-yritysleasing on edullinen ja järkevä tapa hankkia kalusteet tilaasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko kalusteistamme? Jos haluat tarjouksen, kerro meille lisää millaiseen tilaan etsit kalustusta tai sisustussuunnittelua. Lisätietoja kohteesta voit jättää lisätietokenttään. Vastaamme sinulle mielellämme ja mahdollisimman pikaisesti!

Millaiseen tilaan etsit kalusteita?
Kuinka monelle henkilölle kalusteita tarvitaan?
aideal logo

Tarvitsetko apua hankinnoissa?

Jätä meille soittopyyntö, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.