Grenke -yritysleasing

Vaihtoehto kalusteiden omistamiselle?

Leasingasiakkaana etusi on, että maksat pelkästään kalusteiden käytöstä – yrityksesi ei tarvitse käyttää suurta summaa rahaa kalusteiden ostamiseen. GRENKE omistaa kalusteet leasingsopimuksen ajan ja laskuttaa vuokraa kalusteiden käytöstä.

Leasing soveltuu kaiken kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta. GRENKE rahoittaa tuotteet 500 euron nettohankintahinnasta alkaen, joten se soveltuu myös pienempien kalustekokonaisuuksien hankintaan.

Miksi GRENKE-yritysleasing?

  • Säästät rahat tuottavampiin tarpeisiin. Säästyvä rahasumma on käytettävissä muihin, liiketoiminnan tuottavampiin tarpeisiin, kuten yritystoiminnan kehittämiseen, laajentamiseen tai markkinointiin. Yrityksen oma pääoma ei kärsi suurista kertahankinnoista.
  • Säästät veroissa. Leasingin kuukausierät kirjataan kirjanpitoon vuokrana, jolloin leasinghankinnat voidaan vähentää täysimääräisinä verotuksessasi.
  • Joustava sopimus. Et ole sidottu tuotteisiin pysyvästi. Halutessasi voit vaihtaa leasingtuotteita uudempiin sopimuskauden aikana. Sopimuskauden lopussa voit palauttaa tai lunastaa laitteet edullisesti omaksi.
  • Parempaa talouden suunnittelua ja ennakointia. Kulut pysyvät samana koko sopimuskauden ajan, joten voit ennakoida kassavirtaasi ja budjetoida tehokkaammin.

Näin se toimii:

  1. Suunnitellaan yhdessä tarpeisiinne soveltuvat kalusteet valikoimastamme. Myyntimme auttaa sopivan kokonaisuuden valinnassa.
  2. Leasinghakemuksen täyttäminen on helppoa, ja sopimus allekirjoitetaan vaivattomasti sähköisesti pankkitunnuksilla. Luottopäätös saadaan muutamassa tunnissa tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.
  3. GRENKE perii leasingsopimuksesi mukaisesti sovitut kiinteät vuokramaksut.
  4. Vuokrakauden lopussa voit päättää lopetatko sopimuksen ja palautat leasingtuotteen vai ostatko sen itsellesi. Vaihtoehtoisesti voit pidentää sopimustasi ja jatkaa käyttöä.

Kysy lisää yritysleasingista: info@aideal.fi

aideal logo

Tarvitsetko apua hankinnoissa?

Jätä meille soittopyyntö, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.