Sisustussuunnittelu

Yksilöllisiä tilaratkaisuja ja oivaltavaa tila- ja sisustus­suunnittelua

Suunnittelemme asiakkaillemme tilakokonaisuudet yhdessä yhteistyökumppaneidemme, sisustussuunnittelu- ja arkkitehtitoimistojen kanssa. Sisustuskokonaisuuksissa korostuvat skandinaavinen tyyli, tilojen funktionaalisuus ja viihtyisyys sekä laadukkaat materiaalit. Suunnittelemamme tilat viestivät halutunlaista tunnetilaa sekä yrityksesi brändin arvoja ja toimintatapoja.

Projektin alussa kartoitamme asiakkaan kanssa tilan tarpeet ja erityistoiveet, joiden pohjalta luodaan kokonaisvaltainen sisustussuunnitelma. Toimitamme asiakkaallemme pohjakuvan sekä 3D-mallinnoksen valmiista tilasta – näin tilan tulevasta ulkoasusta on helppo muodostaa kattava näkemys.

Toteutuksissamme hyödynnämme uusinta huonekalumuotoilua edustavia, korkealaatuisia kalusteita. Sisustusmateriaaleissa valikoimamme on kattava ja uusia trendejä edustava.  Kokonaisuuksiin sisällytetään yksilöllisiä katseenvangitsijoita ja tunnelman luojia, joiden avulla tilan käyttäjille muodostetaan miellyttävä ja mieleen jäävä tilakokemus.

Kattava tuotevalikoimamme mahdollistaa tyylikkäiden tilojen suunnittelun ja luomisen niin keittiöön, työskentelypisteisiin, aulaan kuin taukohuoneisiinkin. Toimitus kokonaisuuksiimme sisältyvät tuotteet – kalusteet, lattiat, katot, akustiikka ja toimivaa valaistusta unohtamatta.

Asiakaspalautteiden ja kokemustemme mukaan parhaat tulokset ja kokonaisvaltaisimmat toteutukset saavutetaan silloin, kun sisustusta päästään ideoimaan ja suunnittelemaan jo projektin varhaisessa vaiheessa.

Kerro meille toiveistasi – muodostetaan yhdessä tiloihisi tyylikäs ja viimeistelty tilasuunnitelma.

Vaihtoehto kalusteiden omistamiselle?

GRENKE-yritysleasing on edullinen ja järkevä tapa hankkia kalusteet tilaasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko kalusteistamme? Jos haluat tarjouksen, kerro meille lisää millaiseen tilaan etsit kalustusta tai sisustussuunnittelua. Lisätietoja kohteesta voit jättää lisätietokenttään. Vastaamme sinulle mielellämme ja mahdollisimman pikaisesti!

Millaiseen tilaan etsit kalusteita?
Kuinka monelle henkilölle kalusteita tarvitaan?
aideal logo

Tarvitsetko apua hankinnoissa?

Jätä meille soittopyyntö, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.