TYYLIKKÄÄT PUISET 

Rimapaneelit

Rimapaneelit tai niitä voidaan kutsua myös nimillä sisustuspaneelit tai akustiikkapaneelit parantavat  tilan akustiikkaa ja luovat tunnelmaa. Paneeleilla, muilla sisustuselementeillä ja uusilla valaisturatkaisuilla tilan ilme saadaan päivitettyä aivan uudelle tasolle. Rimapaneeleita on valittavissa useita eri värisävyjä tummasta vaaleaan, viilu on aitoa puuviilua. Akustiikkahuopa on tehty vastuullisesti kierrätysmuovipulloista.

Sisustuspaneeleja voidaan asentaa kattoihin ja seiniin. Päätylistat paneeliviilulla päällystettynä, liimat, ruuvit ja ym. tarvikkeet saatavilla. Asennus apu ja ohjeet ovat veloituksetta saatavilla. Teemme halutessanne vaikka koko sisustussuunnittelun. Rakenteet ja mitat huomioiden katsomme parhaan tavan kiinnittää paneelit. Voimme toimittaa myös asennettuna suunnitelman mukaisesti.

Osa sisustuspaneeleista on toimitusvalmiina omassa varastossamme. Kaikki paneelit ovat saatavilla lyhyellä toimitusajalla valmistajalta. Näyttelytilassamme on asennus esimerkkejä ja myös mallipaloja on saatavilla. Isommat erät ja kokonaistoimitukset neuvottelemme erikseen – pyydä tarjous!

UUTTA! COMPACT RIMAPANEELIT

Compact Acoustic on  erityisesti suunniteltu uusi rimapaneeli. Tehty uuden erilaisen  suunnittelumallin saamiseksi. Paneelien väliin jää kauniit symmetriset saumat. Ne on erittäin helppo asentaa, voit kääntää paneelit pysty- ja vaakasuoraan haluamallasi tavalla. Ne ovat kevyitä ja tekevät seinästäsi esteettisen ja raikkaan. Paneelit voidaan asentaa seiniin ja kattoon liiman ja tai ruuvvikiinnityksen avulla. Asennus apu ja ohjeet ovat saatavilla. Toimitamme myös asennettuna asiakkaan suunnitelman mukaisesti. Akustiikkahuopan on tehty kierrätysmuovipulloista.

Koko: 235×795 mm (0.187m2/paneeli). Rimojen väli – 5 mm. ”Pontattu” jokaiselta reunalta. Pitkän reunan esiin jäävä huopa 14 mm leveä. Paino: 1.7 kg

2900 COMPACT SMOKED OAK

RIMAPANEELIT

Akustiset rimapaneelit ovat moderni ja hienostunut ratkaisu, kun halutaan luoda näyttävää designia. Aito puuviilu saa paneeliemme näyttävän luonnolliselta ja miellyttävältä. Paneelit voidaan asentaa seiniin ja kattoon liiman ja tai ruuvvikiinnityksen avulla. Asennus apu ja ohjeet ovat saatavilla. Toimitamme myös asennettuna asiakkaan suunnitelman mukaisesti. Akustiikkahuopan on tehty kierrätysmuovipulloista. Paneelit voidaan asentaa seiniin ja kattoon liiman ja tai ruuvvikiinnityksen avulla. Akustiikkahuopan on tehty kierrätysmuovipulloista.

Koko: 2400×600 mm (1,44m2). Paino 15 kg Saatavilla tilaustuotteena myös koot: 2400×242 mm (0,58m2),  ja 2970×600 mm (1,78m2) . 

Tilaustuotteissa, pyydä tarjous 

2131 NATURAL OAK BLAC FELT WHITE MDF
2159 NATURAL OAK BLACK FELT
2158 NATURAL OAK GRAY FELT WHITE MDF
2160 SMOKED OAK BLAK FELT
2559 BLEACHED OAK GRAY FELT WHITE MDF

Vaihtoehto kalusteiden omistamiselle?

GRENKE-yritysleasing on edullinen ja järkevä tapa hankkia kalusteet tilaasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko kalusteistamme? Jos haluat tarjouksen, kerro meille lisää millaiseen tilaan etsit kalustusta tai sisustussuunnittelua. Lisätietoja kohteesta voit jättää lisätietokenttään. Vastaamme sinulle mielellämme ja mahdollisimman pikaisesti!

Millaiseen tilaan etsit kalusteita?
Kuinka monelle henkilölle kalusteita tarvitaan?
aideal logo

TarvitseTko apua kaluste­hankinnoissa?

Jätä meille soittopyyntö, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.