Julkitilojen kalustetoimittaja

Tilat monen­laisille käyttäjille

Palveluumme kuuluu myös julkitilojen kalustus ja sisustussuunnittelu. Oli kyse sitten esimerkiksi koulusta, sairaalasta tai virastosta, luomme tilalle käytännöllisen ja viihtyisän sisustuskokonaisuuden. Toteutus tehdään myös kaikkien turvallisuussäädösten mukaisesti ja esteettömyys huomioiden.


Julkitilojen sisustussuunnittelussa otetaan huomioon kalusteiden pitkäikäisyys, jotta ne kestävät päivittäistä ja pitkäaikaista käyttöä. Tila tehdään käyttäjiään varten, joten viihtyvyys taataan mukavilla kalusteilla, toimivalla valaistuksella sekä asiakkaamme brändin mukaisella, persoonallisella otteella. Projekteissa käytämme latvialaisen KATE:n tuotteita, jotka tunnetaan korkeasta laadusta. Katella on useita tyytyväisiä asiakkaita myös Suomessa.


Suunnittelun alussa kartoitamme muun muassa tilan käyttökohteen, käyttäjien määrän, tilan nykyiset ongelmakohdat sekä asiakkaan toiveet uudelle sisustukselle. Kaikki kalusteet voidaan valmistaa juuri asiakkaan erityistoiveiden mukaisesti. Valmis toteutus tehdään avaimet käteen -palveluna, eli hoidamme kaiken suunnittelusta kalusteiden asentamiseen saakka.

Vaihtoehto kalusteiden omistamiselle?

GRENKE-yritysleasing on edullinen ja järkevä tapa hankkia kalusteet tilaasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko kalusteistamme? Jos haluat tarjouksen, kerro meille lisää millaiseen tilaan etsit kalustusta tai sisustussuunnittelua. Lisätietoja kohteesta voit jättää lisätietokenttään. Vastaamme sinulle mielellämme ja mahdollisimman pikaisesti!

Millaiseen tilaan etsit kalusteita?
Kuinka monelle henkilölle kalusteita tarvitaan?
aideal logo

TarvitseTko apua kaluste­hankinnoissa?

Jätä meille soittopyyntö, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.