Istutusastiat

Näyttävät istutusastiat sisä- ja ulkotilaan

Valikoimastamme löydät tyylikkäät ja näyttävät istutusastiat sekä sisä- että ulkotiloihin. Istutusastioita on saatavilla useasta eri materiaalista; valikoiman alumiini-, muovi-, lasikuitu- ja teräsruukuista löydämme varmasti soveltuvat ratkaisut: toimisivatko sinun tilassasi parhaiten hillityt vaaleat, tyylikkäät tummanpuhuvat vai rouhean ruosteen väriset ruukut?

Huomioimme istutuslaatikoiden valinnassa tilan luonteen ja ulkoasun lisäksi myös vaatimukset ruukun säänkestävyyden ja siirreltävyyden osalta. 

Uusia trendejä istutusastioiden saralla

Nykyajan arkkitehtuurin ja design-suunnittelun suosituin materiaali on ehdottomasti särmikäs ja säänkestävä corten-teräs. Teräksen pinta on hopeinen, mutta ajan myötä se muuttuu kauniin ruosteen väriseksi.

Materiaalin luja kestävyys saavutetaan oksidikerroksen eli patinan avulla, joka muodostuu pinnalle ja estää syvemmälle ulottuvan korroosion. Tuote sopii erinomaisesti myös ulkokäyttöön, sillä pinnan altistuminen kosteudelle pidentää tuotteen käyttöikää! Suosittelemme tuotteita esimerkiksi terassille tai isoihin tiloihin.

Tuotteet toimitetaan ilman oksidikerrosta.

Nämä istutusastiat kestävät sekä katseen ja että haastavammatkin sääolosuhteet. 
Lue lisää COZO:n virallisilta verkkosivuilta: cozo.lv

Vaihtoehto kalusteiden omistamiselle?

GRENKE-yritysleasing on edullinen ja järkevä tapa hankkia kalusteet tilaasi.

aideal logo

TarvitseTko apua kaluste­hankinnoissa?

Jätä meille soittopyyntö, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.