AKUSTIIKKAPANEELIT

Tilojen akustiikka­ratkaisut

Akustiikkapaneelit vaimentavat melua tehokkaasti ja edistävät tilojen viihtyisyyttä ja rauhaa. Autamme suunnittelemaan akustiikkaratkaisut toimistotiloihin sekä koteihin. Tavoitteena on luoda rauhallinen ja viihtyisä ympäristö ilman äänihäiriöitä.

Projekteissamme käytämme suomalaisia Yeseco-akustiikkapaneeleita. Ne estävät meluhäiriöitä ja saavat tiloista viihtyisimpiä sekä edistävät hyvinvointia meluhaittoja vähentämällä. Yeseco- akustiikkaratkaisut ovat hiilinegatiivisia, trendikkäitä sekä helposti muunneltavia. Tuotteita löytyy useissa eri muodoissa, materiaaleissa ja väreissä, joten ne saadaan sopimaan sulavasti sisustukseen. Asennus on nopeaa ja helppoa, joko liimaamalla, tarralla tai muutamalla ruuvilla. Tarjoamme myös akustiikkapaneeleiden asennuspalvelua.

Vaihtoehtoja akustiikkapaneeleista voit katsoa Yeseco.fi verkkosivuilta.

Vaihtoehto kalusteiden omistamiselle?

GRENKE-yritysleasing on edullinen ja järkevä tapa hankkia kalusteet tilaasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko kalusteistamme? Jos haluat tarjouksen, kerro meille lisää millaiseen tilaan etsit kalustusta tai sisustussuunnittelua. Lisätietoja kohteesta voit jättää lisätietokenttään. Vastaamme sinulle mielellämme ja mahdollisimman pikaisesti!

Millaiseen tilaan etsit kalusteita?
Kuinka monelle henkilölle kalusteita tarvitaan?
aideal logo

TarvitseTko apua kaluste­hankinnoissa?

Jätä meille soittopyyntö, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.