TYYLIKKÄÄT PUISET 

Akustiikkapaneelit, puupaneelit

Akustiikkapaneelit, puupaneelit tai niitä voidaan kutsua myös nimellä rimapaneelit, parantavat  tilan akustiikkaa ja luovat tunnelmaa. Paneeleilla, muilla sisustuselementeillä ja uusilla valaisturatkaisuilla tilan ilme saadaan päivitettyä aivan uudelle tasolle. Rimapaneeleita on valittavissa useita eri värisävyjä tummasta vaaleaan, viilu on aitoa puuviilua. Akustiikkahuopa on tehty vastuullisesti kierrätysmuovipulloista.

Sisustuspaneeleja voidaan asentaa kattoihin ja seiniin. Päätylistat paneeliviilulla päällystettynä, liimat, ruuvit ja ym. tarvikkeet saatavilla. Asennus apu ja ohjeet ovat veloituksetta saatavilla. Teemme halutessanne vaikka koko sisustussuunnittelun. Rakenteet ja mitat huomioiden katsomme parhaan tavan kiinnittää paneelit. Voimme toimittaa myös asennettuna suunnitelman mukaisesti.

Osa sisustuspaneeleista on toimitusvalmiina omassa varastossamme. Kaikki paneelit ovat saatavilla lyhyellä toimitusajalla valmistajalta. Näyttelytilassamme on asennus esimerkkejä ja myös mallipaloja on saatavilla. Isommat erät ja kokonaistoimitukset neuvottelemme erikseen – pyydä tarjous!

Aideal Oy toteuttaa paneeleilla vain projektitoimituksia, kysy lisää yhteydenotto lomakkeella, tai laita sähköpostia.

Tehdyistä projekteista esimerkkejä: Referenssit
Lisää kuvia Aideal Oy:  Instagram
Maahantuoja: ND Paneelituotteet Oy

RIMAPANEELIT

Akustiset rimapaneelit ovat moderni ja hienostunut ratkaisu, kun halutaan luoda näyttävää designia. Aito puuviilu saa paneeliemme näyttävän luonnolliselta ja miellyttävältä. Paneelit voidaan asentaa seiniin ja kattoon liiman ja tai ruuvvikiinnityksen avulla. Asennus apu ja ohjeet ovat saatavilla. Toimitamme myös asennettuna asiakkaan suunnitelman mukaisesti. Akustiikkahuopan on tehty kierrätysmuovipulloista. Paneelit voidaan asentaa seiniin ja kattoon liiman ja tai ruuvvikiinnityksen avulla. Akustiikkahuopan on tehty kierrätysmuovipulloista. 

Koot: 2400×600 mm (1,44m2)  ja 2970×600 mm (1,78m2) . 

NATURAL OAK BLAC FELT WHITE MDF

NATURAL OAK BLACK FELT

NATURAL OAK GRAY FELT WHITE MDF

SMOKED OAK BLAK FELT

BLEACHED OAK GRAY FELT WHITE MDF

GRAPHITE ASH

COMPACT RIMAPANEELIT

Compact Acoustic on  erityisesti suunniteltu uusi rimapaneeli. Tehty uuden erilaisen  suunnittelumallin saamiseksi. Paneelien väliin jää kauniit symmetriset saumat. Ne on erittäin helppo asentaa, voit kääntää paneelit pysty- ja vaakasuoraan haluamallasi tavalla. Ne ovat kevyitä ja tekevät seinästäsi esteettisen ja raikkaan. Paneelit voidaan asentaa seiniin ja kattoon liiman ja tai ruuvvikiinnityksen avulla. Asennus apu ja ohjeet ovat saatavilla. Toimitamme myös asennettuna asiakkaan suunnitelman mukaisesti. Akustiikkahuopan on tehty kierrätysmuovipulloista.

Koko: 235×795 mm (0.187m2/paneeli). Rimojen väli – 5 mm. ”Pontattu” jokaiselta reunalta. Pitkän reunan esiin jäävä huopa 14 mm leveä. Paino: 1.7 kg

COMPACT BRONZE

COMPACT SMOKED OAK

COMPACT OAK

COMPACT DARK GREY

COMPACT WALNUT 

ALASLASKETUN KATON PANEELIT

Akustiset paneelit ovat moderni ja hienostunut ratkaisu, kun halutaan luoda näyttävää designia. Aito puuviilu saa paneeliemme näyttävän luonnolliselta ja miellyttävältä. Paneelit asennetaan alaslasketun katon 600×600 ristikkorakenteeseen, puuruoteisiin tai suoraan kattopintaan.  Asennus apu ja ohjeet ovat saatavilla. Toimitamme myös asennettuna asiakkaan suunnitelman mukaisesti. Akustiikkahuopan on tehty kierrätysmuovipulloista. Kokoja, sävyjä  ja malleja useita.

AKUSTISET RIMAPANEELIMODULIT, PALOLUOKKA B1

WWCB T-24 RIMAPANEELIMODULIT, PALOLUOKKA B-s1, d0

PET HUPAPANEELIMODULIT T-24, PALOLUOKKA B1

GYPROG POHJAISET PANEELIMODULIT, PALOLUOKKA B-s1, d0

PUURIMA PANEELIMODULIT, PALOLUOKKA B-s1, d0

Vaihtoehto kalusteiden omistamiselle?

GRENKE-yritysleasing on edullinen ja järkevä tapa hankkia kalusteet tilaasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko tuotteistamme? Jos haluat tarjouksen, kerro meille lisää millaiseen tilaan etsit ratkaisuja. Lisätietoja kohteesta voit jättää lisätietokenttään. Vastaamme sinulle mielellämme ja mahdollisimman pikaisesti!

Millaiseen tilaan etsit ratkaisua?
Tilan käyttäjien henkilömäärä?
aideal logo

Tarvitsetko apua hankinnoissa?

Jätä meille soittopyyntö, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.